Mixpro ApS

Metalvej 5, 6640 Lunderskov
Tlf. 21 78 12 63
www.mixpro.dk


Om Mixpro ApS

Professionel leverandør af lys- og lydoplevelser

”Det bedste lys og lyd er ikke det, du ser og hører, men det du oplever”

Mixpro leverer professionel planlægning og opsætning af lyd, lys og effekter og har gennem 15 år skabt atmosfære og indtryk til åbninger, udstillinger og andre events. Vi har den tekniske indsigt og et kreativt mindset, hvilket tilsammen resulterer i eksklusive lys- og lydoplevelser.

Vi formidler dit budskab med lyd

Vi tager lyd alvorligt, fordi vi først opnår den audio visuelle effekt, når vi er troværdig overfor lydkilden, vælger passende musik og underlægning og tager udgangspunkt i arrangementets formål. Lyd formidler det budskab, du ønsker at give dine gæster, og appellerer til alle sanser. Succes med lyd kræver en velovervejet planlægning.

Vi designer lysoplevelsen

Lyset sætter scenen og er det visuelle værktøj vi justerer oplevelsen med. Vi har fokus på designet af lysoplevelsen, fordi lyset præsenterer og retter gæsternes opmærksomhed på det, du ønsker. Lysdesignet kan vi planlægge lige fra den afdæmpede baggrundseffekt til det store primære showelement.

Vi forstærker oplevelsen med effekter

Effekter forstærker oplevelsen og supplerer lys og lyd. Kreativiteten koblet sammen med vores ekspertise er en vigtig parameter og gør, at vi skaber sanselige indtryk.