Udstil på Event Expo

Event Expo er et event, hvor deltagerne får inspiration og viden til at få det maksimale ud af det næste event. Event Expo har fokus på løsninger på alle plan – teknisk, praktisk og inspirationsmæssigt.

Events er en effektiv form for at få taletid og ørenlyd. Og et event spænder lige fra store scener via hoteller til det lille møderum. Det kan være musikbegivenheder, store konferencer, netværksevents til det lille møderum med et bord og en roll-up. Fælles for dem alle er, at succes ligger i forarbejdet. Jo bedre forarbejde, jo bedre resultat; det gælder for form, indhold og udførelse. Det er hvad Event Expo handler om.

Event Expo er også inspiration og rådgivning. Et event skal være nyttigt og gerne spændende. Det betyder, at de bløde ydelser som rådgivning, inspiration, finansiering, performance, catering, design og producentassistance også er vigtige for de besøgende. Derfor inviterer vi også udstillere i disse kategorier. 

Som udstiller får du mulighed for taletid hos nye målgrupper, du får lejlighed til at snakke løsninger på alle planer, og chance for at brande dig effektivt i et voksende marked.

Interesseret?

Vil du vide mere om dette nye, spændende event, så kontakt Kim Odderskjær Hansen eller Birgit Waltenburg på telefon 70 20 98 38.

Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.