Program

Vi er i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads på vores konferenceprogram.

Du vil bl.a. kunne høre:

Lisa Dalsgaard, som var årets kvindelige iværksætter i 2016 og som har stiftet virksomheden GoodiePack, som er et GoodiePack er et softwareværktøj, der gør det nemmere for dig som eventarrangør at kommunikere, markedsføre og sælge mere til dine  gæster eller deltagere. Systemet bliver brugt af så forskellige virksomheder som Grøn Koncert, Dana Cup, Fortuna Hjørring, TV 2, Event Fabrikken og mange flere.

Rikke Maj Thauer er forfatter og førende stressekspert, der er kendt for sin praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering.  På Event Expo vil Rikke gennemgå, hvad hun selv gør for at tiltrække deltagere til sine events, ligesom hun også vil give en smagsprøve på gratis foredraget: 'Sådan forebygger, spotter og håndterer du stress hos dig selv og andre.'

The Marketing Guy kommer også forbi og holder et oplæg om, hvordan du kan bruge de sociale medier til at tiltrække besøgende til dit event. The Marketing Guy har bl.a. stået for SoMe-kampagne for iværksættervirksomheden 'Shaping New Tomorrow', som er kendt fra Løvens Hule.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du sikker på at få de seneste opdateringer på vores konferenceprogram.

TILMELD DIG HER