Bagom Event Expo

Event Expo er et brand under Event Compagniet drevet og ejet af os: Kim Odderskjær Hansen og Birgit Waltenburg.

Messen er for dig, der sælger services og ydelser, der ligger bag et succesfuldt event: Forberedelse, planlægning, mødested, administration, teknik, catering, underholdning, bæredygtighed, sikkerhed og gennemførelse mv. Og de besøgende er alle, der planlægger, indkøber, arrangerer og afvikler events.

Vi holdt Event Expo første gang i november 2019, og den er kommet for at blive. Det viser tilbagemeldingerne fra både besøgende og udstillere.

Baggrunden for Event Expo er, at vi siden 2010 har holdt Skandinaviens største AV-messe, ProAV Expo (tidligere MonitorExpo). Da ProAV Expo har fokus på AV-udstyr til bl.a. møde- og konferencerum, videokonferenceudstyr, streaming-udstyr, var det oplagt at udvide med en messe omkring de knap så tekniske og mere festlige dele af events. Vi har jo både messeerfaringen og relevante kontakter i branchen.

Parallelt med begge messer udgiver vi fagmagasinerne ProAV Magasinet og Event Branchen. Et magasin for hver messe, hvor vi både omtaler nyheder i de respektive brancher og giver vores messekunder mulighed for at markedsføre sig forud for messen.

 

Kim 500x500px

Kim står primært for salg af 
messestande og annoncer til 
ProAV Magasinet, ProAV Expo
og Event Branchen.

Du kan kontakte Kim på
kim(a)eventexpo.dk
eller 40 44 32 38.

Birgit 500x500px

Birgit håndterer alt administrativt
og praktisk omkring messerne og 
kundernes annoncer samt 
markedsføringen af vores aktiviteter.

Du kan kontakte Birgit på
birgit(a)eventexpo.dk
eller 20 30 70 38.