Bagom Event Expo

Event Expo er et brand under Event Compagniet drevet af os: Kim Odderskjær Hansen og Birgit Waltenburg.

Messen er for alle, der sælger ydelser og services, der ligger bag et succesfuldt event: 

Messen er for alle, der sælger produkter, services eller ydelser, der ligger bag et succesfuldt event: Forberedelse, administration, teknik, catering, underholdning, bæredygtighed, sikkerhed og gennemførelse. Og de besøgende er alle, der planlægger, indkøber, arrangerer og afvikler events.

Vi holdt Event Expo første gang i november 2019, og den er kommet for at blive.

Baggrunden for Event Expo er, at vi siden 2010 har holdt Skandinaviens største AV-messe, ProAV Expo (tidligere MonitorExpo). Da ProAV Expo har fokus på AV-udstyr til bl.a. møde- og konferencerum, videokonferenceudstyr, streaming-udstyr, var det oplagt at udvide med en messe omkring de knap så tekniske og mere festlige dele af events. Vi har jo både messeerfaringen og relevante kontakter i branchen.

Parallelt med begge messer udgiver vi fagmagasinerne EVENTBRANCHEN og ProAV Magasinet. Et magasin for hver messe, hvor vi både omtaler nyheder i de respektive brancher og giver vores messekunder mulighed for at markedsføre sig forud for messen.

 

bw kh

Birgit håndterer alt administrativt og praktisk samt markedsføringen af vores egne virksomheder og vores kunders annoncer.

Kim står for salg af messestande og annoncer til bladet.                                                                                                                                                      

Du kan kontakte Birgit på birgit(a)eventexpo.dk eller
20 30 70 38.

Du kan kontakte Kim på kim(a)eventexpo.dk eller 40 44 32 38.