Om os

Kim Odderskjær HansenStifter & Ejer ProAV Magasinet & ProAV Expo

Som stifter af Media Compagniet og Event Compagniet har jeg gennem de sidste 16-17 år opbygget et indgående kendskab til den professionelle AV-branche. Vi udgiver fagmagasinet ProAV Magasinet, som er Danmarks førende fagmagasin om billede, lyd, lys og teknologi, vi skriver også om brugen af AV i virksomheder - herunder mødelokale indretning, brug af video, videokonference mv.

I 2010 var jeg initiativtager til MonitorExpo - nu ProAV Expo, som er blevet Skandinaviens største AV-messe og afholdes for 6. gang i København i marts 2021.

Vi har netop udvidet med en ny messe, ProAV Expo Vest, som vil foregå på Savvaerket i Aarhus 3. november 2020.

Magasinet, messen og det tætte samarbejde med både indkøbere og leverandører gør os til et stærkt bindeled i AV-branchen.

I august 2019 lancerede vi et helt nyt univers inden for eventbranchen, som består af hjemmeside og et digitalt magasin, hvor målgruppen bl.a. er eventfirmaer, hoteller, konferencesteder, AV-udlejning samt de mange virksomheder der afholder events. Vi ved, at langt over 200.000 virksomheder årligt holder events.

I november 2019 afholdt vi Danmarks første messe for og til eventbranchen, Event Expo, som er for alle, der planlægger, indkøber, arrangerer, afholder og afvikler events.

Vi er allerede i fuld gang med planlægningen af næste Event Expo, som finder sted i 2021.


Kontakt mig hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder som udstiller eller annoncør.
 Mail: kim(a)eventexpo.dk

Jeg kan træffes på telefon 4044 3238Birgit WaltenburgAnsvarlig for marketing, SoMe mv.

Jeg har igennem mere end 12 år fået opbygget et indgående kendskab til den professionelle AV-branche og været en del af Monitor (nu ProAV Media) og MonitorExpo (nu ProAVExpo) siden starten i 2006. Jeg interesserer mig for ny teknologi, og hvordan den kan bruges i virksomhedssammenhæng.

Jeg har tidligere været på IDG/ComputerWorld, Promedia og Morgenavisen Jyllands-Posten. Mail: birgit(a)eventexpo.dk

Jeg kan træffes på telefon 2030 7038